Heej!
 
Idag i skolan så hade vi elevens val. PO som har oss i Bild var sjuk. Så jag hade Idrott istället. Jag joggade ca 2km. Jätte bra för då får jag upp min kondis. Skit rolig. Men lite jobbigt. Gustav R joggade 7 hela varv(ett är är 0,8kkm). Han sprang utan att stanna också. Helt sjukt. Sen så skulle vi springa ca 60m och sen gå 30m och springa 60m. Det snabbaste vi kunde. Första rundan var det ned försbacke. Så det kändes som om man skulle springa och ramla. För vi sprang på grus också. Men andra gången vann jag. På dom första 60 meterna. Super nöjd. Vi hade engelska. Slapp läxor hela denna veckan. Jippi. Fast vi ska typ få en svenskaläxa på Torsdag. (mindre roligt). Vi hade en hel lektion bara att förberedda inför vår kabaré Jag gjorde Bakgrundsbild till So You Think You Can Dance! Inte för att skryta men den blev skit snygg. Ebba tyckte också det XD
 
Idag blir det väl majbål. Vet eller kanske ska sticka ner till byn och kolla maj bålet. Annars ska nog jag och mamma har mysigt här hemma. Kolla på Film och käcka god mat. Fast jag vill lite åka ner och vara med kompisarna. Så kan mamma var hos Affa. Som jag skrev igår!
 
Sitter just nu och äter lite Tesco´s. Mmm! Mamma lagar mat! Blir inte lika långt inlägg idag. Ska ladda hem Dropbox. Alla säger ju att det är så bra. Så nu måste jag också testa. Ha det bra!
 
Ohh! Paket! Undrar vad det är I????
AwwSome! Vilken söt häst!